Het interieur van de winkel wordt regelmatig aangevuld en veranderd.
Het interieur van de winkel wordt regelmatig aangevuld en veranderd. Foto: pr

Open dag bij Dorcas Winkel KRV

Algemeen

Sinds de opening van de Dorcas Winkel KRV, in september vorig jaar, is het een drukte van belang in de winkel. Velen weten de winkel op het bedrijventerrein 't Ambacht (Sandtlaan 36, hal c10) dan ook regelmatig te vinden. Maar voor wie er nog niet is geweest: zaterdag 26 januari organiseert Dorcas Winkel KRV een open dag.

Het enthousiasme van de bijna 80 vrijwilligers maken het tot een groot succes. Zonder de inzet van deze vrijwilligers is het niet mogelijk de Dorcas Winkel te kunnen draaien. Vanaf de opening zijn er al meer dan 40.000 artikelen verkocht. Wekelijks weten zo'n 700 klanten de Dorcas winkel te vinden. Daarbij zijn er honderden gratis kopjes koffie/thee (met koekje) geschonken in de gezellige koffiecorner. Ook het 'brood van gisteren' is voor velen een reden om terug te komen.

De service van de Dorcas Winkel KRV gaat ver. Op verzoek halen de vrijwilligers met de eigen vrachtwagen uw oude meubels e.d. gratis bij u op en tegen een kleine vergoeding kunnen de gekochte artikelen ook bij u thuis bezorgd worden. Natuurlijk is het ook mogelijk om deze of andere spullen tijdens de openingsdagen bij de winkel te brengen.

Ook heeft de winkel sinds kort een ruimte waar diverse meubels 'gepimpt' worden. Hier krijgen meubels die wat moeilijker verkoopbaar zijn een ware metamorfose qua kleur en zijn daar door makkelijker verkoopbaar.
 

Uitnodiging

De opbrengst van de winkel komt ten goede aan de projecten van Dorcas Ondernemers Regio West. Dit is onder andere het project in Kenia: Gezondheid en Schoon drinkwater staat bij dit project centraal.

Lijkt het u leuk om iets voor de Dorcas Winkel KRV te doen? Vrijwilligers, vooral chauffeurs, zijn van harte welkom. Wilt u ook eens een kijkje nemen in deze mooie Dorcas Winkel?

Kom zaterdag dan even langs. Van 10.00 tot 16.00 uur wordt er een Open Dag georganiseerd. Iedereen is van harte welkom. In de gezellige koffiecorner kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie/thee met iets lekkers, kinderen kunnen geschminkt worden er is een knutselhoek en een outletplein met meubels en artikelen voor stuntprijzen.

De openingstijden van de winkel zijn: dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

 

Uit de krant