Gemeente weigert persfotograaf bij bekendmaking nieuwe wethouders | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: pr

Gemeente weigert persfotograaf bij bekendmaking nieuwe wethouders

Gemeente Katwijk laat geen persfotografen toe bij de presentatie van de nieuwe wethouders woensdagochtend. De gemeente presenteert bij Brasserie Buitenhuis in Valkenburg de nieuwe wethouders die de komende vier jaar in het college plaatsnemen. Fotografen zijn bij die presentatie niet welkom.

De gemeente dwingt de pers om gebruik te maken van foto's die de gemeente zelf levert. Die laat speciaal voor deze gelegenheid foto's maken.

Akkoord

De fracties van CDA, ChristenUnie, SGP en GemeenteBelangen hebben definitief een coalitieakkoord bereikt en een verdeling van de portefeuilles gemaakt voor het nieuwe college.

In dat nieuwe college komen vijf wethouders. De fracties presenteren morgen het akkoord en de nieuwe wethouders.

UPDATE

De gemeente Katwijk betreurt de commotie. Een woordvoerder laat weten dat persfotografen welkom zijn. De gemeente verzoekt de fotografen om tijdens de presentatie niet te fotograferen. Na de presentatie mogen de fotografen 'eventueel' een (groeps)foto maken. Dit kan in overleg met de aanwezige medewerkers van het team communicatie.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>