Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: E. van der Valk

Café 't Plein gesloten na controle en vondst harddrugs

Bij café`t Plein aan het Hoornesplein in Katwijk Noord heeft gisterenavond een controle plaatsgevonden. De controle vond plaats naar aanleiding van diverse meldingen van overlast.

De controle werd uitgevoerd door het Haags Economisch Interventieteam (HEIT), een samenwerkingsverband tussen gemeente, politie, Douane, Belastingdienst, energiebedrijf Liander, Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA), UWV en Inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Aangetroffen situatie

Tijdens de controle is harddrugs aangetroffen. Daarnaast is geconstateerd dat er niet voldaan is aan een vergunningseis voor de Drank en Horecawet. Er zijn geen personen aangehouden. Het horecabedrijf is voor de rest van de nacht gesloten. Er wordt een vervolgonderzoek gestart.

Veilig uitgaan

De gemeente Katwijk is blij met horeca in het dorp. Hierdoor kunnen Katwijkers en bezoekers van Katwijk samenkomen op een ongedwongen manier. Tegelijkertijd vindt de gemeente het ook belangrijk dat horecabedrijven zich aan regels houden. Dit zorgt voor een veilige en prettige leefomgeving. Om die reden is besloten deze controle uit te voeren.

Reageer op dit nieuws 2

Wat vindt u?

Hoe vaak wilt u dat de winkels op zondag open gaan?Reageren!