Katwijk koopt nieuwe strandrolstoelen | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
De nieuwe strandrolstoelen staan onder andere bij Strandhuys Katwijk al klaar voor gebruik .
De nieuwe strandrolstoelen staan onder andere bij Strandhuys Katwijk al klaar voor gebruik . (Foto: Adrie van Duijvenvoorde)

Katwijk koopt nieuwe strandrolstoelen

Wethouder Jacco Knape en wethouder Corien van Starkenburg gaan morgenmiddag samen met een aantal bewoners van DSV | Salem de nieuwe strandrolstoelen uitproberen.


De gemeente Katwijk heeft acht nieuwe strandrolstoelen aangeschaft. De oude strandrolstoelen waren aan vervanging toe. De stoelen worden op verschillende locaties aan het strand beschikbaar gesteld voor een ieder die hier gebruik van wil maken.

Voor de bewoners van DSV|Salem is het extra leuk om een bezoekje te brengen aan het Katwijkse strand, want zij wonen sinds vorige week tijdelijk aan de Waterboslaan in Rijnsburg in verband met de nieuwbouw van Salem.


 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>