Familie Schipper brengt Nieuw 'ZAND' op het strand | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Dirk en Ilona Schipper in hun nieuwe paviljoen ZAND.
Dirk en Ilona Schipper in hun nieuwe paviljoen ZAND. (Foto: Piet van Kampen)
Zakelijk gezien

Familie Schipper brengt Nieuw 'ZAND' op het strand

Sinds twee weken prijkt er weer een nieuw strandpaviljoen aan de Katwijkse kust. De naam is even simpel als toepasselijk 'ZAND'. Vlak naast het andere paviljoen 'Zilt' dat twee jaar geleden werd geopend door Jan Schipper. In ZAND is zoon Dirk de gastheer.

Door Piet van Kampen

Het is geen tweeling, want Zilt en Zand verschillen enigszins van elkaar alhoewel de gasten in beide paviljoens er op hun wenken worden bediend. 'Zilt is iets traditioneler en ZAND onderscheidt zich door o.a. streetfood, pizza's, pasta's en borrelhapjes. 'Maar natuurlijk hebben wij ook traditionele vlees- en visgerechten', licht gastheer Dirk toe.

'Het is een modern horecabedrijf met een traditioneel strandimago waar de gasten zich thuis moeten voelen. Elke dag kan een feestje voor hen zijn. Simpel, no-nonsense maar toch genieten', is het motto van Schipper. Het nieuwe paviljoen is gevestigd tegenover de Vuurbaak.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>