De les MBvO is speciaal bedoeld voor deelnemers van ±70 jaar.  | Foto: pr
De les MBvO is speciaal bedoeld voor deelnemers van ±70 jaar. | Foto: pr Foto: pr

Yoga én MBvO-lessen in wijkcentrum PMT

Algemeen

Sport u graag? Of wilt u het sporten op een rustige manier weer oppakken? Verdiep u dan in het nieuwe aanbod van Welzijnskwartier. Wij bieden twee nieuwe lessen aan, namelijk yoga en MBvO-lessen in Wijkcentrum PMT in Katwijk aan den Rijn.

Elke woensdagochtend van 09.00 tot 10.00 uur yoga voor deelnemers van 55 jaar en ouder. 

Tijdens dit wekelijkse uur krijgt u een yogales die uw lichaam versterkt, uw geest even tot rust brengt en de nodige ontspanning geeft aan het eind van de sessie, allemaal met rustgevende muziek op de achtergrond. 

Als u altijd al interesse heeft gehad in yoga, dan hoeft u niet te twijfelen – de drempel ligt laag. Onze gediplomeerde docente houdt rekening met eventuele blessures of andere ongemakken. Bij minimaal vijf aanmeldingen laten wij de les van start gaan.

Voor 70 plus

Na de yogales volgt de MBvO-les (Meer Bewegen voor Ouderen) van 10.15 tot 11.15 uur. Deze les is speciaal bedoeld voor deelnemers van ±70 jaar. Tijdens deze les doet u oefeningen vanuit- en naast de stoel, waarbij alle spieren de nodige aandacht krijgen. 

Oefeningen vanuit- en naast de stoel

Bovendien wordt er extra aandacht gegeven aan veilig bewegen in uw eigen omgeving en daarbuiten. Kortom: een gezellig en actief beweeguurtje met als derde helft tijd voor een bakje koffie. Wij staan klaar om u te verwelkomen. Komt u eens langs om zelf te ervaren welke voordelen beweging voor u heeft? 

Bij minimaal vijf aanmeldingen laten wij de les van start gaan.

De eerste les is gratis. U kunt zich aanmelden via Lilyan Hofstee (06-82052107 of lilyanhofstee@welzijnskwartier.nl) of even binnenlopen bij het PMT-gebouw (Tulpstraat 15A, Katwijk). Daar ligt een inschrijflijst klaar. Tevens kunt u bellen naar 071-4033323.

Lijkt u het wat na de eerste les? U kunt lid worden. De kosten voor de yogalessen zijn €17,50 per maand. De MBvO-lessen zijn €11,- per maand. 

Meer informatie kunt u krijgen van onze gediplomeerde docente. Kom langs en doe mee!

Dit is een artikel uit De Katwijksche Post. Meer De Katwijksche Post? Neem een abonnement voor nog geen 5 euro per maand!

Uit de krant