Afbeelding
Foto: PR
partnercontent

Laatste trends op interieurgebied bij Plug Meubelen: ‘Veel kleur in onze nieuwe collectie’

Algemeen

Peter Plug heeft de afgelopen tijd alles behalve stil gezeten. Samen met zijn team is hij regelmatig op pad geweest om nieuwe trends op meubelgebied te spotten. En dat is gelukt! “We krijgen deze periode weer heel veel binnen: frisse (lente)kleuren, ‘hotelchique’ interieur. Echt de moeite waard om inspiratie op te doen in onze grote showroom!”

Dat de showroom groot is, weten trouwe klanten inmiddels: met een totaaloppervlakte van 4000 m2 biedt Plug Meubelen samen met de Keukenhoek, de Vloerkledenstudio en de Studio Badkamers een riante keuze aan ‘alles voor in het huis onder één dak’. 

Enthousiast vertelt Peter over de nieuwe salontafels die pas binnen zijn gekomen: “Niet alleen de bladen hebben verschillende kleuren, maar ook de onderstellen zijn mee gekleurd, echt super gaaf! Ook de spiksplinternieuwe collectie van Leolux is zó mooi. Deze staan in onze showroom in verschillende, sprankelende kleuren.“ Plug Meubelen verkoopt naast de meubelcollectie van Leolux ook de wandmeubelen van Interstar, Havee meubelen en de meer moderne, strakke meubelen van Bree’s New World, wat allemaal Nederlandse familiebedrijven zijn, net als Plug Meubelen. Naast de bestaande collectie absoluut de moeite waard om eens te komen bekijken!

Productieproces

“Tijdens een van onze bezoeken aan een meubelfabriek, hebben we het hele productieproces mogen zien. Zó interessant. Alles wordt bij deze producent gemaakt in Nederland. Dat vakmanschap spat er van af!” Met het hele verkoopteam is Peter onlangs naar de meubelbeurs geweest om ook zijn team kennis te laten maken met de laatste trends. Peter: “Zij weten tenslotte als geen ander wat de vraag is, omdat ze dagelijks ‘op de vloer’ staan.”

Bij Plug Meubelen is ook een speciale hoek ingericht met raamdecoratie: gordijnen van trendy tot klassiek en voor ieders budget: Plug heeft meer dan 1500 gordijnstoffen op voorraad! Tevens geven ervaren binnenhuisadviseurs alles uitleggen over de lamellen en vouwgordijnen.

Een professioneel interieuradvies op basis van een virtuele 3D tekening, behoort ook tot de mogelijkheden. Peter: “We kunnen bijvoorbeeld een van de vele soorten relaxfauteuils ‘intekenen’ in de plattegrond van het bestaande huis, met de bestaande meubelen.” Volgens Peter oriënteren veel klanten zich tegenwoordig op internet en wandelen ze binnen met een gerichte vraag. “Dat is helemaal prima natuurlijk. Want of je iets op je beeldscherm ziet, of in de showroom, is zó anders. Onlangs was hier nog een klant die op internet had gezien dat wij een specifiek merk verkopen. Naar aanleiding van haar bezoek aan de showroom, hebben wij een thuisadvies mogen inplannen. Want ook dat regelen wij graag voor onze klanten!”

Plug Meubelen
Ambachtsweg 3
2222 AH Katwijk
071 4028046
www.plug-meubelen.nl
info@plug-meubelen.nl

(Partnercontent) 

Uit de krant