Afbeelding
Foto: pr

Open dag bij Rijnsburgse Boys

Algemeen

Het sportpark van Rijnsburgse Boys is gesloten, maar achter de schermen zijn een aantal vrijwilligers al weer druk bezig met het komende seizoen. 

Vanaf deze week is het vlaggenschip van de geelzwarten weer aan het trainen. Zaterdag 23 juli is er de OPEN DAG op sportpark Middelmors. 

Programma

Op deze dag is er voor jong en oud iets te beleven. Hieronder het programma:

Start om 9.00 uur met de Rijnsburgse FunGames . Altijd al eens willen passeren als Messi, zo scherp kunnen afronden als Benzema, of zo koel een penalty willen scoren als Ronaldo? Kom dan met al je teammaatjes, vrienden of vriendinnen naar deze dag. Dit is voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. De oefeningen vinden plaats op het hoofdveld, de kantine is open en de ouders kunnen op de tribune plaatsnemen. De oefeningen staan onder begeleiding van de voltallige A-selectie. Doe je best want er zijn leuke prijzen te winnen. Schrijf je snel in want er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar en vol = vol.

Aansluitend worden de kinderen in groepen verdeeld waarna ze onder begeleiding van een aantal eerste elftal spelers een rondleiding krijgen. Ze komen in de kleedkamer van het eerste elftal, de kleedkamer van de trainers, het kantoor van de trainer waar alle tactische plannen worden bedacht, het washok, het sponsorhome, de fysioruimte en het krachthonk. Tijdens deze rondleiding zullen de spelers alles uitleggen en uiteraard mogen de kinderen vragen wat ze nog meer willen weten.  

Om 12.00 uur kan er in de kantine door de deelnemers aan de FunGames worden gegeten met de A-selectiespelers, je kan handtekeningen verzamelen en foto’s maken met je favoriete speler(s). 

Om 14.45 uur vindt de Presentatie van de A-selectie plaats aan het publiek op veld 1 en aansluitend om 15:00 uur is de wedstrijd Rijnsburgse Boys – Jong FC Volendam. Kom dus kijken naar de nieuwe helden van het seizoen 2022-2023.

Op het sportpark zullen de hele dag springkussens (onder voorbehoud van het weer) aanwezig zijn en de kantine is de hele dag geopend voor een hapje en een drankje.

Voor de Rijnsburgse FunGames is inschrijven verplicht. Schrijf je snel in door je aan te melden bij je trainer (en nieuwe team waar je in gaat spelen), als je nog geen lid van Rijnsburgse Boys bent ontvangen we graag je naam en geboortedatum. Mail deze info naar: renevletter@gmail.com

Kom 23 juli naar Rijnsburgse Boys, win leuke prijzen en laten we er met elkaar weer een ‘ouderwets’ gezellige voetbaldag van maken.

Uit de krant