Morgen veiling van én voor Werkgroep De Ruyter | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Zaterdag 7 juli a.s. is de jaarlijkse veiling van Werkgroep De Ruyter.
Zaterdag 7 juli a.s. is de jaarlijkse veiling van Werkgroep De Ruyter. (Foto: pr)
Rijnsburg

Morgen veiling van én voor Werkgroep De Ruyter

De zomer is een drukke periode voor veel vrijwilligers van Werkgroep De Ruyter, omdat er veel evenementen zijn. Zo stonden een aantal vrijwilligers op de Braderie van de Paardenmarkt om o.a. planten te verkopen. Opbrengst €900,-.

Ook de komende periode zijn er diverse activiteiten. Morgen, zaterdag 7 juli is de veiling bij Restaurant H2O op Jachthaven Marina Rijnsburg. Inloop is vanaf 16:30u en de veiling start om 17:30u. De BBQ-crew verzorgt de heerlijke hapjes en voor kinderen is het één groot feest! De kavellijst staat reeds online op www.werkgroepderuyter.nl en op onze Facebookpagina. Neem gerust een kijkje!

Inmiddels is ook de verkoop van loten gestart. 10.000 loten zullen komende periode aan de man worden gebracht. Prachtige prijzen zijn er te winnen, een diner voor vier personen, een iPad 2018, een Weber BBQ en als hoofdprijs een reis voor twee personen naar Curaçao. De trekking van de loterij is op vrijdag 10 augustus, in de feestweek. Eveneens in de feestweek op donderdag staan vrijwilligers tijdens de Braderie voor u klaar met Bloemen, planten en fruit. Heeft u vragen, neem dan contact op met Joost Mens. 0631748466 of stuur een email naar joost@werkgroepderuyter.nl.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>