Afbeelding
Foto: Rokki fotografie

Rijnsburgse schoonheidssalon wint prijs bij awarduitreiking

Algemeen

Blush & Co uit Rijnsburg van Manuela van der Gugten is de beste nieuwe schoonheidsspecialist van het jaar. Van der Gugten ontving de prijs op 22 april tijdens de Beauty Award in Nieuwegein. 

Een vakjury beoordeelde begin dit jaar de inzendingen op vakbekwaamheid, ondernemerschap en communicatievaardigheden. Een mystery guest toetste vervolgens de kwaliteit in de praktijk. Daarna volgde een presentatie aan de jury. Uiteindelijk zijn 7 kandidaten beloond met een beauty award in verschillende categorieën: Newcomer of the Year en de regionale schoonheidsspecialisten van het jaar regio, de schoonheidssalon van het jaar, klein en groot en winnaar van The Best Beauty Product of the Year.

De jury over Van der Gugten: 'Deze gedreven schoonheidsspecialiste heeft aan de jury laten zien hoe je een vernieuwende schoonheidssalon anno 2018 neerzet. Haar persoonlijke inzending liet de eigenheid van haar bedrijf zien en ook de Mystery Guest bevestigde het positieve beeld van de jury. Manuela heeft als newcomer een goede start gemaakt, waarbij er naast de vakkennis ook oog is voor het ondernemerschap. Een combinatie die mooie resultaten oplevert'.

Uit de krant

Uit de krant