Veiling orgelpijpen Hervormde Kerk Valkenburg | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Valkenburg

Veiling orgelpijpen Hervormde Kerk Valkenburg

Foto: pr

Het nieuwe orgel is bijna gereed.

Op vrijdagavond 16 maart 2018 is het dan eindelijk zo ver: 'de pijpenveiling' ten behoeve van het nieuwe orgel in de Hervormde Kerk te Valkenburg.

Op deze avond, die om 20:00 uur begint in de grote kerkzaal aan het Castellumplein 1 in het Rijndorp, worden de zichtbare orgelpijpen van het nieuwe orgel geveild. U kunt tijdens deze avond dus virtueel eigenaar van een orgelpijp worden en ons helpen het resterende bedrag ter bekostiging van het orgel binnen te halen.

Het veilen van de pijpen zal op de avond afgewisseld worden met een loterij waar u niet hoeft te bieden voor een prijs, maar gewoon via het kopen van een lootje een leuke prijs kunt winnen. Daarnaast worden er ook 15 kavels geveild die op zichzelf al de moeite waard zijn de veiling te bezoeken. Deze zijn aangeboden door gemeenteleden en sponsoren uit het bedrijfsleven. Mede dankzij onze sponsoren zullen er diverse lekkere hapjes rondgaan en ook voor een drankje wordt gezorgd. Aan alles is gedacht om de avond tot een succes te maken.

De veiling wordt verzorgd door veilingmeester Arie Balkenende samen met Anton Sip. De bazaar commissie verzorgt de loterij. Notaris Willem van den Eijkel heeft de orgelcommissie van de Hervormde Kerk bereid gevonden ervoor te zorgen dat de veiling in alle eerlijkheid verloopt en wordt vastgelegd.

De organisatie kijkt uit naar uw komst en hoopt op een fantastische opbrengst. U bent welkom vanaf 19:30 uur. Om u een impressie te geven kunt u hiernaast alvast een pijp uitkiezen en een bod voorbereiden. Het orgel is bijna gereed om 'verscheept' te worden naar Valkenburg. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>