Afbeelding
Foto: pr

Veiling van en voor Werkgroep de Ruyter

Algemeen Rijnsburg

In 2016 was de veiling van werkgroep de Ruyter niet tijdens de Rijnsburgse Feestweek.

Vooraf beschouwd als een gok, want de veiling is al jaar en dag onderdeel van de Rijnsburgse Feestweek. Aan de andere kant dacht de commissie: tradities zijn er om gebroken te worden. Het bleek een gouden greep: de veiling haalde een waanzinnig resultaat van € 111.111,11. Een mega-bedrag waar we alleen maar over durfden te dromen.

Het was één groot succes: de locatie bij H2O op jachthaven Marina Rijnsburg, de culinaire BBQ, de kavels, het vermaak voor de kinderen… alles was aanwezig. En iedereen zei: 'Het is voor herhaling vatbaar!' Dus dat doen we.

Op zaterdag 24 juni is de jaarlijkse veiling voor Werkgroep de Ruyter. De voorbereidingen zijn al volop in gang en het belooft weer een feest te worden. Reserveer de datum dus alvast in uw agenda.

De organisatie hoopt ook dit jaar weer op uw support te mogen rekenen, want het doel blijft hetzelfde, namelijk geld ophalen voor het werk van Werkgroep De Ruyter:

Hulptransporten en projecten ondersteunen ten behoeve van de allerarmsten in Oost-Europese landen, zoals Oekraïne, Roemenië, Moldavië, Albanië en Kosovo.

Uit de krant