Afbeelding
Foto: archief

Ecstatic Dance met Dragonfly

vrijdag 9 december 2022 19:30 t/m 21:30

In de Soefitempel in Katwijk houdt Dragonfly vrijdag 9 december een Ecstatic Dance.

Kom en laat je verwonderen door de magie van intuïtieve muziek en laat je lichaam heerlijk vrij bewegen!  Wij zijn Dragonfly en omdat onze muziek volledig geïmproviseerd is, staan we in direct contact met de dansers. Ze bewegen op onze muziek, wij reageren op hun bewegingen. Energie stijgt en samen bereiken we grote climaxen en de ervaring van een natuurlijke trance.

Dan rusten we, huilen, lachen. En beginnen weer met het opbouwen van nieuwe climaxen. Allemaal zonder woorden. Gewoon geluiden en bewegingen, muzikanten en dansers. Het gaat niet om ‘mooi’ dansen maar gewoon om lekker je lijf vrij te laten bewegen op live muziek!

Muzikanten: Dymphi Peeters (zang, kora, fluit), Lex Pantelic (gitaar, tanboor, Griekse baglama), Terence Samson (percussie) en Boudine van Slobbe (Slagerij van Kampen) (percussie).

Vrijdag 9 december van 19.30-21.30 uur. Prijs: Early bird 30 euro, later 33 euro. Tickets via 

www.universel.nl/agenda

Locatie