Afbeelding

Oorkonde voor collega zakenman

Algemeen

Vorige week woensdag vond er een korte, informele bijeenkomst plaats in het kantoor van Van Egmond Lisianthus b.v. Aanleiding hiertoe was dat ondernemer Cor van Duijn collega Albrecht van Egmond even de loftrompet wilde steken. Rijnsburgse zakenlieden onder elkaar én met respect voor elkaar.

Van Duijn nam het woord en zijn speech was doorspekt met complimenten en zo links en rechts ook een korte rijm er tussendoor. 'Van dorpsjongen tot internationaal zakenman. Een pionier en een vliegenier, zij verleggen hun grenzen. Van tulpenkweker, bloemenkweker en veredelaar, zo begon het ook voor jullie. Ontdekken en beleven, gewoon doen zoals vele Rijnsburgers dit ook hebben gedaan. Met respect voor jullie inzet'. Het is een greep uit de citaten van Cor van Duijn die na zijn toespraak een oorkonde aan directeur Van Egmond overhandigde. 'Dit is nog ter gelegenheid van de opening van het hoofdkantoor en het productiebedrijf in Rijnsburg'.

Van Egmond toonde zich bijzonder dankbaar voor de waardering en zal vast en zeker voor de oorkonde een mooi plaatsje in het fraaie kantoor weten te vinden.

Uit de krant