De muziekschool aan de Zeeweg.
De muziekschool aan de Zeeweg. Foto: pr

Muziekschool start seizoen met Open Dag en Music Forest

zaterdag 11 september 2021 10:00

Muziekschool Katwijk opent haar deuren voor een muzikale start van het nieuwe seizoen. Komende zaterdag (11 september) is de Open Dag en op zaterdag 18 september Music Forest.


Tussen 10.00 en 14.00 uur maak je kennis met verschillende instrumenten èn het team van bevlogen docenten. Warm je stembanden zingend op bij Anjo, strek je pianovingers bij Arno of swing met slagwerk bij John. ‘We hebben ontzettend veel zin om onze deuren te openen en iedereen te verwelkomen’ zegt fluitdocent Marieke.


De Open Dag is een beetje anders dan anders want aanmelden is verplicht. ‘Maar dat mag de pret niet drukken’, aldus cellodocent Karola, want op de website www.muziekschoolkatwijk.nl staat een eenvoudig aanmeldformulier.’ Daar vind je meteen de aankondiging van het eerste leerlingenconcert van dit seizoen.’


Op zaterdag 18 september presenteren leerlingen van Muziekschool Katwijk zich tijdens ‘Music Forest’. Een muzikale start van het seizoen in het De Ridderpark naast het gemeentehuis aan de Zeeweg met maar liefst twee podia. Tussen 14.00-19.00 zijn er diverse optredens; van het Kinderorkest naar First Revival en van Fluitekruid naar Moonlight. Je meldt je aan voor een blok van een uur en geniet dan van maar liefst drie optredens. Surf naar www.muziekschoolkatwijk.nl en schrijf in.

Locatie