Afbeelding
Foto: Piet van Kampen

Programma Koningsdag Valkenburg

Algemeen

Bekijk hieronder het Koningsdag programma in Valkenburg.

Kinderoptocht 09.45 uur

Trek je mooiste outfit maar uit de kast, ook dit jaar starten we Koningsdag met een feestelijke optocht! We verzamelen op de Frankenburg en lopen de vaste route door het centrum.

Route: Frankenburg, Cohortedreef, Duinzicht, Joghtlaan, Torenvalk, Joghtlaan, Katwijkerweg, Hoofdstraat, ‘t Boonrak, Marinuspoststraat, Middenweg, Castellumplein over naar het Dorpshuis. Kinderen krijgen namens de Oranje Vereniging nog een traktatie. Wij verzoeken u vriendelijk langs de route zoveel mogelijk u auto elders te parkeren

Aubade & koffiedrinken 11.00 uur

Na de kinderoptocht vieren we Koningsdag met de bekende Aubade. Daarna is er mogelijkheid om een bakje koffie te drinken in het Dorpshuis.

Kinderrommelmarkt 11.00 – 14.00 uur

De Rommelmarkt is dit jaar, wederom vanwege het muziekfeest, niet op het Dorpshuisplein, maar op het Castellumplein & rondom de Kerk. Je kunt hier rustig aan je spullen uitstallen en het nodige speelgoed verkopen, en natuurlijk ook weer aankopen.

Koningsdag Muziekfeest 14.00 - 20.00 uur
Dorpshuis Valkenburg

Dit jaar hebben ze een onvergetelijke line-up samengesteld met geweldige bands en leuke activiteiten voor jong en oud. Laat je meeslepen door de te gekke beats van DJ Michiel en de opzwepende muziek van de fantastische band Soulbeach. Zij weten gegarandeerd de sfeer erin te brengen en zorgen voor een onvergetelijke muzikale ervaring.

Voor de jongere feestgangers zijn er buiten springkussens waar ze naar hartenlust kunnen springen en spelen. En voor wie liever binnen vertoeft, is er een gezellige filmhoek waar ze kunnen genieten van leuke films en animaties.

Tickets voor het muziekfeest zijn verkrijgbaar vanaf 12 jaar, en kinderen daaronder hebben gratis toegang. Als lid van de Oranjevereniging ontvang je een speciale kortingscode in de mail waarmee je jouw tickets kunt bestellen voor slechts 10 euro in plaats van 15 euro.

Mis dit geweldige feest niet en koop snel je tickets. Samen maken we er een onvergetelijke Koningsdag van. 

Uit de krant