archief
archief

Pyro Freaks geeft grote vuurwerkshow

Algemeen

Het zit de Pyro Freaks in Katwijk de afgelopen jaren niet mee. Afgelopen jaarwisseling stond er een grote vuurwerkshow gepland bij de Uitwatering in Katwijk aan Zee. Maar de wind gooide roet in het eten. Dat gebeurde ook al een jaar eerder tijdens de jaarwisseling. En in 2021 ging er een streep door de show vanwege de coronamaatregelen. Vorig jaar stond er ook een samenwerking met Oranjevereniging Katwijk aan Zee op de planning, maar ook toen ging de show niet door. 

Mooi weer

De vuurwerkfanaten laten het er echter niet bij zitten. Pyro Freaks gaat opnieuw een poging wagen. Oranjevereniging Katwijk aan Zee roept alle Katwijkers op om alvast te duimen voor mooi weer. ‘Dat zal voor al onze evenementen fantastisch zijn en uiteraard ook voor de vuurwerkshow.’

Rijnmond

De Pyro Freaks begonnen met kleine vuurwerkshows in de eigen straat, maar dat liep steeds verder uit de hand. Uiteindelijk verplaatste de groep Katwijkse vuurwerkliefhebbers naar de Rijnmond in Katwijk aan Zee. Duizenden mensen bezochten de show. 

Het vuurwerk bleef ook niet onopgemerkt bij de gemeente Katwijk, die een goede samenwerking voor een eindejaarsshow met de Pyro Freaks wel zag zitten. 

De show wordt gehouden ter hoogte van de Binnenwatering. Het vuurwerkspektakel start na de Taptoe rond 22.30 uur. Houdt uw brievenbus in de gaten voor de feestgids van de Oranjevereniging Katwijk aan Zee, want daarin staan ook mooie acties voor de vuurwerkwebshops.

Programma

Naast een vuurwerkshow heeft Oranjevereniging Katwijk aan Zee nog veel meer activiteiten op de planning staan. Het programma van de Oranjevereniging is te vinden op www.ovkatwijkaanzee.nl/programma.

Uit de krant