Oranjedance maakt dit jaar ruimte voor lokaal talent. |Foto: pr
Oranjedance maakt dit jaar ruimte voor lokaal talent. |Foto: pr

Oranjedance zoekt lokaal talent

Algemeen

Met groot enthousiasme kondigt Oranjevereniging Katwijk aan den Rijn aan dat de 7de editie van Oranjedance zal plaatsvinden op zaterdag 24 augustus. Een vijftal top Dj’s zijn al geboekt, maar voor de editie van 2024 is de Oranjevereniging ook op zoek naar het crème de la crème van lokaal DJ-talent uit Katwijk.

Oranjedance biedt in 2024 een drietal lokale Dj’s de kans om te schitteren op één van de drukstbezochte dancefestivals in onze regio. Het doel is om het rijke muzikale erfgoed van de eigen gemeenschap in de schijnwerpers te zetten. Lokale Dj’s worden dan ook uitgenodigd om zich aan te melden en deel te nemen aan dit buitengewone evenement tijdens het Najaarsfeest.

Of je nu een expert bent in house, techno, EDM, trance, of een andere dance-stijl, alle lokale Dj’s worden aangemoedigd om deel te nemen. Het doel is een gevarieerd en opwindend muzikaal programma te presenteren dat de diversiteit van onze lokale muziekscene in Katwijk weerspiegelt. Ben jij een lokale Dj die het publiek kan laten dansen op Oranjedance 2024? Stuur je gegevens, een korte bio en/of een voorproefje van je muzikale talenten naar info@oranjedance.nl. Wie weet sta jij ook op Oranjedance 2024.

Uit de krant