Haringrock
Haringrock Foto: TINEKE JONKER

Haringrock gaat ‘gewoon’ door

Algemeen

Haringrock zal dit jaar op 7 en 8 juli worden georganiseerd, het festival gaat ‘gewoon’ door. Initiatiefnemer Ton Frissen heeft vrijdagavond de knoop doorgehakt. De opkomst was afgelopen jaar minder dan eerdere jaren. Dat heeft organisatorisch en financieel z’n invloed. Toch heeft de organisatie besloten om door te gaan. Vanwege de verhoogde kosten door de inflatie is het dit jaar een extra grote uitdaging om alles rond te krijgen.

Op vrijdag zullen zowel Katwijkse bands als bekende artiesten op het podium staan. Onder andere Royal Beat, AJ Plug en Back staan op het programma. De spetterende afsluiting van deze avond wordt verzorgt door de beste DJ act van Nederland: ‘Kris Kross Amsterdam’.

Op zaterdag 8 juli zorgen de bands Replay ‘Anouk is Alive’, “Chicken Beef”, ‘New Page’, Callplay - Goldplay tribute en Bon Jovi tribute ‘Bad Medicine’uit Italie. En natuurlijk ook weer een spetterende show van Haringrock & Friends. Het festival sluit ook dit jaar weer op zaterdag af met een spectaculaire vuurwerkshow.

Op vrijdag kost een ticket in de voorverkoop 18,00 euro. Op de dag zelf bij de ingang 22,50 euro (indien nog beschikbaar) Op zaterdag is het festival gratis toegankelijk. 

Het digitale ticket is binnenkort verkrijgbaar via de website www.haringrock.nl. Tevens is hier het volledige programma terug te vinden.

Uit de krant