Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: Adrie van Duijvenvoorde

Recreatief zwemmen in Aquamar kan weer

De coronamaatregelen voor zwembaden zijn versoepeld. Naast banen zwemmen en zwemles kan iedereen ook weer terecht voor groepslessen en recreatief zwemmen in Zwembad Aquamar. Reserveren blijft voor alle bezoekers verplicht en de basisregels - zoals afstand houden en het dragen van een mondkapje - blijven van kracht.

Bekijk op de website een overzicht van de openingstijden en lestijden. Om bezoekers op een veilige manier van dienst te kunnen zijn, gelden er aanvullende toegangsvoorwaarden en hygiënevoorschriften in Zwembad Aquamar. Dit protocol kun je op de website lezen.

Om ervoor te zorgen dat bezoek soepel en veilig verloopt, is het verplicht om vooraf te reserveren. Voor elke activiteit geldt een maximum aantal bezoekers. Reserveren is verplicht voor alle leeftijden en voor alle activiteiten.

Reserveren kan maximaal twee dagen van tevoren via de webshop van het zwembad. Je kunt losse tickets kopen of gratis reserveren als meerbadenkaarthouder (bij beschikking over een geldig abonnement en/of meerbadenkaart). Alle meerbadenkaarten en abonnementen zijn weer geactiveerd en verlengd met de periode dat deze meerbadenkaarten/abonnementen niet konden worden gebruikt.

Horeca
De horeca is ook weer geopend. Het restaurant en de buitenuitgifte zijn dagelijks geopend. Om gebruik te maken van het restaurant zijn bezoekers verplicht om vooraf te reserveren via de receptie (071 4015947).

De bar in het recreatiebad is alleen geopend tijdens het recreatief zwemmen. Het is nog niet mogelijk om georganiseerde kinderfeestjes te reserveren.