Logo allesoverkatwijk.nl
<p>Op de plek van de Krulder past volgens het college een nieuw gebouw van 8 of 9 hoog. | Foto: Adrie van Duivenvoorde</p>

Op de plek van de Krulder past volgens het college een nieuw gebouw van 8 of 9 hoog. | Foto: Adrie van Duivenvoorde

(Foto: Adrie van Duijvenvoorde)

Politiek dringt aan op openbare aanbesteding woonzorgcomplex op plek De Krulder in Hoornes

Verschillende politieke partijen willen dat het stuk grond, waar nu nog basisschool De Krulder staat in de Van Lierestraat in de wijk Hoornes, openbaar wordt aanbesteed voor een woonzorgcomplex. En niet, zoals het college van burgemeester en wethouders voorstelt, dat stuk grond onderhands gunnen aan stichting De Morgenster die daar een woonzorgcomplex met reformatorische grondslag wil bouwen.

Door Sandra Kornet-van Duijvenboden

Voor de tweede keer hield de gemeenteraad een informatieve sessie over het nieuw te ontwikkelen Integraal Kind Centrum, de herontwikkeling van de scholen De Windvang en De Krulder in de Van Lierestraat en de bouw van een woonzorgcomplex van negen bouwlagen met zestig appartementen voor de reformatorische stichting De Morgenster.

In de eerste sessie eerder deze maand was er niet genoeg tijd om alle insprekers aan het woord te laten. Waren het toen vooral de tegenstanders die van zich lieten horen, vorige week donderdag deden de voorstanders hun zegje.

Meer in De Katwijksche Post van vandaag.