Logo allesoverkatwijk.nl
De band 'A Little Late' speelt donderdagavond op het plein.
De band 'A Little Late' speelt donderdagavond op het plein. (Foto: pr)

Muziek op het plein met Castellumpop

Tijdens de 1074ste editie van de Mart in Valkenburg staat het Castellumplein in het teken van Castellumpop. Hieronder het programma. Tussen de acts door zal Willem van de Plas zoals altijd de lekkerste plaatjes draaien.

Dinsdag 10 september

21.00-22.00 uur Taptoe

22.15-23.00 uur Valkenburg's Harmonie

Aan de vooravond van de Mart geeft Valkenburg's Harmonie in samenwerking met Castellumpop voor de 5e keer het Martconcert. Daarmee viert het Martconcert haar eerste lustrum. Een avondvullend programma waar de muzikale trots van Valkenburg ten tonele verschijnt.

Samen met een combo en met zanger Maurien den Engelsman en zangeres Marysia van der Laaken wordt een prachtig concert ten gehore gebracht op het Castellumplein. Tijdens dit concert kunt u een aansprekende mix van zowel Nederlandse als internationale popmuziek verwachten. Denk aan de klassiekers van o.a. Earth, Wind & Fire en the Doors. Maar ook wat eigentijdse muziek van bijvoorbeeld Caro Emerald en Guus Meeuwis zullen voorbij komen.

Woensdag 11 september

17.00 – 18.30 uur: The Dynamite Blues Band

De band die de woensdagavond zal openen is: The Dynamite Blues Band! Vorig jaar won de band de Dutch Blues Challenge en dit jaar staan ze op het podium van Castellumpop. Ze staan voor een explosieve cocktail van blues, rythm & blues, swing en rock'n'roll. Vergeet niet je dansschoenen en veiligheidsbril mee te nemen, want explosiegevaar ligt op de loer!

19.30 – 21.00 uur: The Expired Faces

De tweede band die op de woensdagavond zal optreden is: The Expired Faces. De band bestaat uit ervaren muziekanten uit Katwijk en omstreken. Wat u muziekaal kunt verwachten? Voornamelijk songs uit de jaren 60, 70, 80 en 90. Waarin soul, pop en rockklassiekers elkaar zullen opvolgen.

22.00 – 23.00 uur: House of Rock

De woensdagavond wordt stevig afgesloten met: House of Rock. House Of rock bestaat uit muziekanten die hun krachten gebundeld hebben om de guilty pleasures uit de jaren '90 te laten herleven op een unieke manier. Het is een show vol ronkende gitaren en iconische rockrifs en wordt ondersteund door 2 sexy zangeressen. Eerder stonden ze op grote festivals zoals Paaspop, 7th Sunday en de Zwarte Cross. Dat beloofd een goed feestje te worden!

Donderdag 12 september

17.00-18.30 uur: Westcoast

Westcoast Katwijk bestaande uit

Arjan Verhave, Cor v. Duijvenbode, Gerard Zuijderduijn, Dirk Jan Blom, Stefan v.d. Plas en Ben Geijteman zal komen optreden! Zij zijn een rock-pop-country- folkcoverband en zij spelen covers van onder andere: John Mayer, De Dijk, The Beatles en soms zelfs Guus Meeuwis en Herman van Veen.

19.30-21.00 uur: A Little Late

De band die Westcoast op donderdagavond zal volgen is A' little late; een jonge ambitieuze coverband uit Leiden. Zij spelen pop, funk en dance en zijn kortgeleden bekroont tot de beste coverband van Zuid-Holland!

22.00 – 23.00 uur: Oostblok

De missie van de afsluiter van de donderdagavond is extreem helder: de tent afbreken. En dat doen ze door hun eigen gecreëerde balkenpop te laten dreunen door de speakers, die bestaat uit gipsy, ska en balkan. De band Oostblok zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud! | Foto's: pr.

Wat vindt u?

Mondkapjes moeten worden verplichtReageren!