Albert Heijn Hoornesplein krijgt flinke opknapbeurt | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: PR

Albert Heijn Hoornesplein krijgt flinke opknapbeurt

Het Albert Heijn-filiaal in de Hoornespassage krijgt een flinke opknapbeurt. Donderdag 22 augustus om 18.00 uur sluit de winkel de deuren. De heropening is op woensdag 4 september. Dan kunnen klanten kennismaken met onder andere zelfscankassa's.

'Onze winkel wordt een flink stuk groter dankzij uitbreiding met twee leegstaande panden. In maart zijn we begonnen met de ruwbouw hiervan', vertelt Robert Kraan. Ook achter de schermen zijn de voorbereidingen in volle gang.

De metamorfose van Albert Heijn Kraan in Katwijk maakt onderdeel uit van een grote operatie van de supermarktketen. Door het hele land worden dit jaar zo'n 120 winkels omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn.

Wat vindt u?

De gemeente wil dat we meer bewegen; het schoolzwemmen moet weer worden ingevoerd.Reageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>