Nieuwe zoektocht Anja Schaap alweer gestaakt | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: Marc Wonnink
Foto: Marc Wonnink

Nieuwe zoektocht Anja Schaap alweer gestaakt

De nieuwe zoektocht naar de vermiste Anja Schaap in de sloot in Rijnsoever heeft maandag niks opgeleverd. De politie heeft in de sloot waar vrijdagmiddag haar tas werd aangetroffen een duiker doorgespoten.

De politie en de brandweer hebben ook een sloot bij het Noorderlicht en Hercules doorzocht. Inmiddels wordt niet alleen op sociale media aandacht gevraagd voor de vermissing, maar zijn op diverse plekken posters opgehangen met het vermissingsbericht.

Tas
Samen met vrijwilligers was de politie zaterdagmiddag een zoekactie gestart naar de vrouw. Onder andere het veteranen searchteam zocht mee. Haar tas werd vrijdagmiddag gevonden in een sloot aan de Melkweg. De zoekactie leverde niets op.

Verdwenen
De politie is naarstig op zoek naar camerabeelden en informatie die kunnen helpen in de zoektocht. De vrouw verliet in de nacht van dinsdag op woensdag om ongeveer 01.00 uur café In den Blauwen Bock aan de Badstraat en daarna verdween ze van de radar. Ze kwam nooit thuis aan.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>