Katwijk Binnen heeft eigen Sinterklaaslied | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl

Katwijk Binnen heeft eigen Sinterklaaslied

Katwijker Leon Krijgsman heeft een eigen Sinterklaaslied uitgebracht. Het nummer 'één miljoen schoenen', is zaterdag te horen bij de intocht van Sinterklaas in Katwijk aan den Rijn.

Krijgsman heeft vaker kinderliedjes geschreven voor de intocht in Katwijk Binnen. De Katwijkers schrijft niet alleen kinderliedjes, maar is ook raadslid in de gemeenteraad namens Hart Voor Katwijk.

Is het niet gek dat een raadslid in een videoclip met pieten om zich heen staat te zingen? Krijgsman: 'Nee joh, waarom? Het ene raadslid is dokter, de ander is advocaat en ik ben onder andere entertainer'.

Intocht

Sinterklaas komt zaterdag om 14.00 uur aan met de pakjesboot op de Turfmarkt. Kinderen en familie zijn vanaf 13.30 uur al welkom voor een chocolademelk bij de Roskam.

Na een muzikale show zal de Sint welkom worden geheten in de muziektent, waarna de Sint met Americo in een feestelijke en muzikale optocht een rondrit door het dorp zal maken.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>