Het bestuur van Dorcas Winkel (KRV) in de winkel.
Het bestuur van Dorcas Winkel (KRV) in de winkel. Foto: pr

Spullen inleveren voor Dorcas Winkel KRV

Algemeen

Met nog ongeveer 5 weken voor de boeg, wordt zaterdag 15 september a.s. de Dorcas Winkel KRV (Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg) op het bedrijventerrein Het Ambacht geopend.

De afgelopen maanden heeft het pand aan de Sandtlaan 36, hal C10, een ware metamorfose ondergaan. Van een grote ruime hal is er nu een gezellige sfeervolle winkel ontstaan.

Vrijwilligers

'Het begint al op een echte winkel te lijken en daar zijn we erg trots op. Dit alles is tot stand gekomen door de vrijwilligers die met elkaar de winkel gaan runnen', laat Mariëlla Zandbergen weten. De winkel is een samenwerking met Dorcas Ondernemers Regio West en Dorcas Nederland. Ook is er een bestuur gevormd bestaande uit: Gerard Verheij (dagelijks bestuur), Marjan Noort (penningmeester), Herman de Mooij (voorzitter), Mariëlla Zandbergen (secretaris), Paul Selier (beheer pand/arbo-zaken).

Inmiddels zijn er in het hele land al 31 Dorcas Winkels. 'De opbrengst van de verkoop van de spullen komt ten goede aan de projecten die wij ondersteunen in Kenia', vult Mariëlla aan.

Vanaf deze week is het mogelijk om op woensdagen goederen in te leveren. Dit kan van 9.00 tot 15.00 uur. Mariëlla: 'We kunnen alles gebruiken, van kop en schotels tot glazen, van kleding tot elektrische apparaten, van meubels tot speelgoed en (oude) boeken. Alles is welkom maar moet wel van goede kwaliteit zijn. Zodra de winkel 'echt' open gaat is het mogelijk om op meerdere dagen goederen in te leveren. Heeft u een paar uurtjes over en lijkt het u leuk om als vrijwilliger in de Dorcas Winkel te komen werken? Dan kunt u contact opnemen met Mariëlla Zandbergen telefoon: 06 52317658.

Uit de krant