Bedrijvengids

2FeelBetter

Zit u niet lekker in je vel? Wij helpen u!

Geregeld merken wij dat onze nieuwe cliënten niet lekker in hun vel zitten. Van 'te zwaar voelen' tot 'een opgeblazen buik'. Heel vervelend! Gelukkig kan goede voeding helpen om u beter te voelen; 2 FeelBetter! De diëtisten in de praktijk zijn gespecialiseerd in specifiek dieetadvies bij kinderen, overgewicht, een gastric bypass, diabetes en een prikkelbare darm.

De diëtisten van de praktijk geloven dat:

  • Een positieve benadering werkt;
  • Het belangrijk is dat u inzicht krijgt in wat u kan en wil eten i.p.v. wat u wel en niet mag eten;
  • Er meer mogelijk is dan een specifiek dieet; de diëtisten houden rekening met alle factoren, ook hetgeen wat niet met voeding te maken heeft;
  • Het belangrijk is dat u geniet van het leven, met goede voeding wat bij u past;
  • Dat door het weglaten en toevoegen van specifieke (onbewerkte)voedingsmiddelen specifieke klachten verminderen en kwaliteit van leven verbetert.

De diëtisten van de praktijk luisteren naar u, nemen alle tijd voor u, en helpen u stap voor stap uit te zoeken welke voeding geschikt voor u is, zodat u lekkerder in uw vel zit en tevreden naar huis gaat. Bent u tevreden, dan zijn wij tevreden. Maak een afspraak met een diëtist van 2FeelBetter Dieetadvies & Coaching in De Coepel (Katwijk) of in De Burgt (Rijnsburg)!

Contactgegevens

Randweg 47
2225PJ KATWIJK

www.hetdieetadvies.nl

info@hetdieetadvies.nl

Telefoon: 06-128 655 95

 

 

Contactgegevens

2FeelBetter

Randweg 47

2225PJ KATWIJK

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08.00 – 16.30
08.30 – 20.00
08.30 – 16.30
08.00 – 16.30
08.00 – 16.30