Bedrijvengids

Keukenhoek Katwijk

De beste keuken geselecteerd voor u

Al 35 jaar heeft de Keukenhoek ervaring met het ontwerpen en installeren van keukens. Sinds een jaar zit de Katwijkse vestiging in het pand van Plug Meubelen en dit bevalt zowel de klanten als directeur Karel de Weger uitstekend.

De kwaliteit van iedere keuken begint bij de verkoper; hij luistert naar de klant en haar wensen. Dankzij een ingenieus 3D-computersysteem kan de gewenste keuken uitgezocht worden. Dat kan een standaard keuken zijn, maar ook een op maat gemaakt kookwalhalla, bestaande uit de mooiste onderdelen van allerlei verschillende topmerken. Één ding staat echter altijd voorop: de klanten van Keukenhoek worden volledig ontzorgd. Iedere keuken wordt perfect aangeleverd, geplaatst en gemonteerd. De oude keuken wordt afgevoerd; zodat daar ook geen omkijken meer naar is. Keukenhoek is namelijk aangesloten bij de KGG; de geselecteerde kwaliteitskeukenzaken.

Kwaliteitskeukens
'Iedere keuken kan uitgevoerd worden in verschillende uitvoeringen', licht De Weger toe, 'maar ook in verschillende kwaliteiten, met verschillende apparatenmerken en verschillende werkblad-uitvoeringen.' De Keukenhoek heeft als motto: 'Altijd de laagste prijs voor dezelfde kwaliteit'. De Keukenhoek werkt met Duitse kwaliteitskeukenfabrikanten, die zowel een FSC als een PEFC keurmerk hebben.

De keukendesigner zorgt voor de voor u mooiste oplossingen; of het nu gaat om een keuken met strakke lijnen, greeploze of semi-greeploze apparatuur. Werkbladen bijvoorbeeld kunnen worden uitgevoerd in graniet, composiet, keramiek en beton maar ook in massief hout, glas, rvs en kunststof HPL. Er is dus keuze volop, maar waar moet je beginnen? De Weger lacht: 'Binnen iedere keuken zijn veel verschillende uitvoeringen. We hebben hier in de winkel zes verschillende keukens staan. Als mensen zeggen, dat hun keuken er niet bij zit, gaan we samen met de klant bespreken wat de mogelijkheden en wensen zijn. We tekenen dan in 3D de keukens in, zodat die perfect gevormd wordt naar de wensen van de klant.'

Maatwerk
Maatwerk; dat is waar het om draait bij Keukenhoek. En tegelijkertijd zijn de prijzen ook heel concurrerend; dat komt omdat Keukenhoek is aangesloten bij de KGG en dus zeer voordelig kan inkopen. Dat prijsvoordeel wordt doorgegeven aan de klanten, informeert De Weger. Ook kunnen de mensen volop kiezen uit allerlei verschillende keukenkwaliteiten en -uitvoeringen. Met natuurlijk een grote variatie aan prijzen; voor elk wat wils dus.

Heel bijzonder is, dat bij de Keukenhoek allerlei verschillende kwaliteitsmerken met elkaar gecombineerd kunnen worden. Hoe fijn is het niet om het deel van je huis, waar je enkele uren per dag doorbrengt, helemaal naar de eigen wensen te hebben ontworpen?! De Weger: 'Dat kan in veel winkels niet, maar wij creëren een unieke keuken voor u. Of het nu gaat om tijdloos, strak, klassiek, romantisch of een combinatie van die stijlen.'

De Keukenhoek op de 1ste verdieping van Plug Meubelen

Contactgegevens

Keukenhoek Katwijk

Ambachtsweg 3

2222AH Katwijk

Tel 0188-0445600

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

13.30 - 17.30 uur
09.30 - 17.30 uur
09.30 - 17.30 uur
09.30 - 17.30 uur / avond op afspraak
09.30 - 17.30 uur
09.30 - 17.00 uur