Bedrijvengids

De Nachtwacht

Nu bij de Nachtwacht: De laatste trends in bad- en bedmode

 

De meeste mannen en vrouwen zijn aardig op de hoogte van wat er voor het komende seizoen in de mode is. Welke kleuren en dessins, dragen we chic of juist casual enzovoorts.
Van de modetrends voor slaapkamer en badkamer zijn we meestal minder goed op de hoogte. Marijke Krispijn van de Nachtwacht Katwijk is wel dat wel en vertelt ons meer over de trend voor dit voorjaar. "Het komende voorjaar zien we in de bed- en badmode veel blauw, zoals koningsblauw en jeansblauw, maar ook celadon groen, ofwel blauwgroen; mooie kleuren die heel gemakkelijk te combineren zijn," vertelt Marijke. "De overtreksets zijn weer verkrijgbaar in veel verschillende prints, waaronder een aantal met mooie foto's van zee en strand. Maar natuurlijk zijn er ook mooie effen sets in het assortiment opgenomen."

De trends
"De bedden in onze showroom zijn opgemaakt conform de laatste trends. We willen zo de verschillende manieren laten zien waarop je een bed mooi kunt opmaken en ook hoe je met een groepje gezellige accessoires je slaapkamer tot een echt rustpunt kunt maken. Met mooie kussens kun je een bepaalde sfeer creëren en daarbij mag je rustig verschillende stoffen en maten kussens door elkaar gebruiken. Een prachtige gehaakte plaid of een sprei van wafeltjesstof in een trendy kleur maken een slaapkamer helemaal af."

Naast een breed assortiment dekbedovertrekken en hoeslakens heeft de Nachtwacht Katwijk ook een mooi aanbod in badtextiel. "We hebben prachtige bijvoorbeeld badjasjes van wafelstof en heerlijk zachte badlakens, handdoeken en gastendoekjes in trendy kleuren. En om de badkamer compleet te maken hebben we nu ook badmatjes van Vandyck. Heerlijk zacht en prachtig om te zien."

Ook voor de boxsprings komen er regelmatig nieuwe stoffen bij. "Eastborn heeft sinds kort een nieuwe bekleiding voor de boxsprings," vertelt Marijke. "Het ziet er een beetje uit als fresco verf, zo'n kalkeffect, maar dan uiteraard op een stevige stof. Deze bekleiding past uitstekend bij de huidige trends, maar is toch tijdloos."

Tips van de Nachtwacht
Tip 1: "Van een aantal merken zijn nu ook losse slopen bij de overtreksets verkrijgbaar," vertelt Marijke. "Door de baardgroei van de man kan een sloop sneller lelijk worden. Koop bij je nieuwe overtrekset direct een extra kussensloop. Zo heb je langer plezier van je set."

Tip 2: Voor mensen die het in bed snel warm hebben, is er de molton topper. Door het elastiek aan de hoeken kan deze zowel op een topper als op een dik matras worden gebruikt. Marijke: "Molton klinkt heel warm, maar dat is hierbij niet het geval. Simpel gezegd is het een dunne doorgestikte topper die de warmte afvoert en daardoor juist verkoeling geeft. Doordat je deze topper zelf kunt wassen is het een uitkomst voor mensen die veel transpireren."

Tip 3: "Gebruik eens een hoeslaken in een kleur passend bij je dekbedhoes. Dit staat erg mooi," zegt Marijke. "Binnen het assortiment hoeslakens van Vandyck kun je bijvoorbeeld kiezen uit hoeslakens in wel 24 kleuren. Deze hoeslakens zijn van een uitstekende kwaliteit katoenen jersey, bevatten 5% lycra en hebben een Aloë vera finishing. Hierdoor zijn ze heerlijk zacht en blijven ook na regelmatig wassen goed om het matras aansluiten. Probeer het maar eens. Je zult zien dat het prachtig staat."

Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste trends op het gebied van bed- en badtextiel en de aanbiedingen van de Nachtwacht? Like dan de facebookpagina of stap vrijblijvend de showroom binnen.

Contactgegevens

De Nachtwacht

Ambachtsweg 24a

2222AL KATWIJK

Tel 071-4085855

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

gesloten
10.00 - 18.00 uur
10.00 - 18.00 uur
10.00 - 18.00 uur & 19.00 - 21.00 uur
10.00 - 18.00 uur
10.00 - 17.00 uur
gesloten