Het Jostiband Orkest speelt op 16 juni in Sporthal Cleijn Duin. | Foto: Lyan Verburg
Het Jostiband Orkest speelt op 16 juni in Sporthal Cleijn Duin. | Foto: Lyan Verburg Foto: Lyan Verburg

Concert Jostiband Orkest in Cleijn Duin

vrijdag 16 juni 2023 20:00

Het is al ruim 25 jaar geleden dat het Jostiband Orkest in Katwijk een concert heeft gegeven. Een comeback, dus. Op vrijdag 16 juni speelt het orkest in Sporthal Cleijn Duin, Stadhoudersdreef 1. Speciale gast is zanger Marco den Hollander.

Als grootste muziekformatie met 130 muzikanten van mensen met een verstandelijke beperking musiceert de groep uit Zwammerdam al meer dan 53 jaar met groot succes. 

Het orkest geeft concerten, treedt op in binnen- en buitenland en niemand kan verwoorden waarom en hoe het Jostiband Orkest zoveel enthousiasme, zoveel ontroering en zoveel emoties weet los te maken. De orkestleden musiceren ondanks hun beperking(en) vol vuur en wekken verwondering en bewondering op bij het publiek. De Jostiband zorgt dat elk concert een feestje is. 

‘We spelen alles van kinderklassiekers als Twee emmertjeswater halen tot kerkmuziek en nummers van Coldplay en Armin van Buuren. Het concert is geschikt voor jong en oud. Tijdens het concert vertellen de orkestleider en orkestleden over de Jostiband’, aldus een woordvoerder.

Het concert begint om 20.00 uur. Zaal open vanaf 19.15 uur.

Kaartverkoop

Kaarten zijn te bestellen à € 17,50 inclusief consumptie. Geef uw bestelling per e-mail door aan sienenjostiband@gmail.com U ontvangt z.s.m. een e-mail terug met vermelding van het te betalen bedrag en verzoek betaling. Na de betaling is uw reservering officieel en zullen de kaarten bij u worden bezorgd.

Kaarten zijn ook te koop in de schoenenwinkel van Gijs de Vreugd, Hoornesplein 49 te Katwijk. 

Locatie