Afbeelding
Foto:

De Kanarievogel houdt vogelbeurs

zaterdag 15 april 2023 10:00 tot 12:00

Iedere derde zaterdag van de maand houdt vogelvereniging De Kanarievogel op zaterdag een vogelbeurs in het clubgebouw van Stichting Kleindierensport Katwijk aan de Oude ’s Gravendijckseweg 2a. De eerstvolgende is op zaterdag 15 april. Iedereen is welkom. 

Lid van De Kanarievogel of geen lid, iedereen kan terecht in het clubgebouw van De Kanarievogel aan de Oude ’s Gravendijckseweg 2a om vogels te ruilen, te verkopen, van anderen over te nemen, etc. Wil je overtollige vogels verkopen dan mogen maximaal 2 vogels in één kooi geplaatst worden. ‘De Kanarievogel’ stelt hiervoor gratis kooien ter beschikking.

Ben je op zoek naar vogelzaden en voor de vogelliefhebberij benodigde toebehoren? Op de beurs is ook op dit gebied van alles te vinden.

Heb je niets te kopen of te verkopen, maar ben je wel een vogelliefhebber dan is een bezoekje aan de beurs zeker de moeite waard. Het is tenslotte een mooie gelegenheid om contact te leggen met andere vogelhouders. 

Werden de afgelopen jaren gedurende de zomermaanden geen vogelbeurzen georganiseerd, komende zomer zal iedere derde zaterdag van de maand wel een vogelbeurs gehouden worden.

Voor zowel leden van de Kanarievogel als niet-leden is toegang tot en deelname aan de beurs gratis. De openingstijden zijn van 10.00 tot 12.00 uur.

Locatie