Afbeelding
Foto: PR

Workshop schilderen

zaterdag 28 januari 2023 10:00 tot 12:00

Op zaterdag 28 januari organiseert de Commissie Educatie van het Katwijks Museum een jeugdactiviteit. De ochtend wordt gehouden van 10.00-12.00 uur en is toegankelijk voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Voor drinken en iets lekkers wordt gezorgd. De toegang is €3,50.

Ga op avontuur met Gijs Donker, beeldend kunstenaar. Natuurlijk bekijk je ook dit keer eerst de schilderijen in het museum. 

Wat je gaat tekenen en schilderen houden we nog even geheim. Maar wat wel zeker is dat je aan het eind van de workshop met een verrassend eigen kunstwerk naar huis gaat. Nieuwsgierig geworden? Geef je dus snel op voor deze workshop die uitdaagt om het net even anders te doen. Om teleurstellingen te voorkomen is het noodzakelijk vooraf te reserveren bij Jeannette de la Parra via e – mail: educatiekatwijksmuseum@gmail.com De volgende jeugdactiviteit is op zaterdag 18 februari. Voor meer informatie www.katwijksmuseum.nl/
educatie en www.sjorssportief.nl

Locatie