Afbeelding
Foto: pr

Kinderfilmmiddag in brasserie Het Dorpshuis

woensdag 7 september 2022 14:00

Er staat weer een leuke filmmiddag op het programma! Kinderen vanaf 6 jaar zijn op 7 september van harte welkom in de brasserie van het Dorpshuis Valkenburg. De film duurt iets meer dan anderhalf uur.

De piratenfamilie Donderbus voelt zich helemaal thuis in Zandwijk aan Zee, totdat er nieuwe buren arriveren… Deze buren worden gerekend tot de grootste vijanden van piraten. Het zijn namelijk echte ninja’s. Piratenkapitein Hector Donderbus doet er alles aan om de ninja’s tijdens het jaarlijkse zeskamp te verdrijven, maar hij weet niet dat zoon Billy en ninjadochter Yuka een geheime vriendschap met elkaar gesloten hebben. Wie zal deze spannende wedstrijd winnen? De vlugge ninja’s of de valsspelende piraten? 

Boekverfilming

Kan je nou geen genoeg krijgen van de piratenfamilie? We hebben de boeken ook in de Bibliotheek! Zoek in onze catalogus of vraag het aan één van onze medewerkers en lees gauw meer over de avontuurlijke familie Donderbus. 

Je kunt gratis naar deze kinderfilmmiddag komen. We zien we je graag op 7 september om 14.00 uur in de brasserie van Dorpshuis Valkenburg. Wie op de hoogte wil blijven van al onze activiteiten, kan Bibliotheek Katwijk ook volgen op facebook/twitter, zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief of kijken op onze website www.bibliotheekkatwijk.nl

Locatie

  • Dorpshuis Valkenburg

    Kerkweg 3
    Valkenburg