Afbeelding
Foto:

Filmavond Plus in Hoofbibliotheek

woensdag 7 december 2022 19:30

Er staat weer een nieuwe filmavond op het menu, inclusief een lekker hapje en een drankje. En deze keer mocht het publiek de film kiezen. De keus is gevallen op een waargebeurd verhaal dat misschien wel één van de moeilijkste dilemma’s in een mensenleven beschrijft. Wil je dit niet missen? Kom dan op woensdag 7 december om 19.30 uur naar de Hoofdbibliotheek. 

De gekozen film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en gaat over De Noord-Ierse John. Hij is 34 jaar, glazenwasser en heeft door een terminale ziekte niet lang meer te leven. Zijn jonge zoon Michael is 4 jaar oud. John ziet Michael als zijn enige prestatie en hij houdt onvoorwaardelijk van hem. John vreest dat met het verstrijken van de tijd ook de herinneringen aan hem vervagen. Daarom wil hij koste wat het kost een nieuwe, goede familie voor Michael vinden. Maar hoe geef je je eigen zoon weg? En aan wie? 

Wil je dit prachtige en ontroerende verhaal inclusief een lekker hapje van Smaakcreatie niet missen? Koop dan gauw een kaartje via Activiteiten op www.bibliotheekkatwijk.nl en in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Een kaartje kost € 8,50 voor leden en € 10,50 voor niet-leden. 

Locatie