Afbeelding
Foto:

Midwinter Dreamflow Sound Journey met Diner

donderdag 29 december 2022 16:00 tot 20:00

In de meest stille tijd van het jaarwiel zijn we opnieuw te gast op deze bijzondere plek om een Dreamflow Sound Journey met jullie te delen. Maar er is meer tijdens deze magische stille tijd… Na de Sound Journey delen we namelijk heel graag een prachtig bereid diner, geheel in de sfeer van midwinter, veganistisch, met ingrediënten die zoveel mogelijk recht van de biologische boerderij komen. Dus zoveel mogelijk lokaal geteeld en geoogst, voedend op alle lagen en met hart en ziel bereid door Willemien Erbrink. 

De helende klanken van de Dreamflow Sound Journey die je meenemen op een innerlijke reis in verbinding met Al dat Is. Deze reis wordt het beste liggend ervaren maar als je wat lastiger kunt liggen mag je uiteraard ook zitten. Een Sound Journey is zowel muzikaal als helend en brengt je naar de stilte die in jezelf is. Daarmee werkt het diep ontspannend. Klank is grenzeloos, gaat voorbij tijd en ruimte en weet de ziel rechtstreeks te beroeren. Laat de intuïtief en in het moment gespeelde klank en muziek het voertuig zijn om je te verbinden met Essentie en wees welkom in de tijdloze zone. Ook spelen de subtiele krachten van energiewerk en aroma-therapie een rol in onze Dreamflow Sound Journeys. De klanken waarvan je de resonanties zult voelen, worden intuïtief gespeeld. De instrumenten die je vergezellen op deze reis zijn didgeridoo en yi?aki uit Australië, metalen klankschalen uit de Himalaya in Nepal en Noord-India, kristallen klankschalen uit Noord-Amerika, keelzang van de steppes in Tuva en Mongolië, Native American flutes & drums uit Noord-Amerika, fujara uit Slowakije, Chinese gongs en meer.

Tijd: 16:00 - 20:00

Prijs: 65,-

https://hetiseral.nl/event/dreamflow-sound-journey-soefi-tempel-met-diner-4/

Locatie