Afbeelding
Foto: Maartje Roos

Trio Merain geeft concert in Soefitempel

zaterdag 10 december 2022 20:15

K&O Katwijk in de Soefitempel, Zuidduinseweg 5, biedt op zaterdag 10 december een optreden van trio Merain, bestaande uit Mieke Manschot (zang), Mirjam Rietberg (harp) en Sandra Wallner (viool). Zij spelen Ierse muziek op geheel eigen wijze en presenteren verfijnde klassieke composities van Ierse componisten en toveren traditionals om tot ware juweeltjes. Ook componeren zij nieuwe stukken op bestaande Ierse poëzie.

Merain startte in de zomer van 2010 vanuit een gedeelde passie voor traditionele muziek. Dit heeft inmiddels geleid tot een veelzijdig repertoire en prachtige concertprogramma’s met veelal Keltische muziek. 

Het trio reist regelmatig naar Ierland waar zij zich laten inspireren door de muziek, collega musici, de sfeer en de prachtige landschappen. Het programma A Celtic and Colourful Christmas bevat de mooiste kerstmuziek uit o.a. Ierland, Duitsland, Frankrijk, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en ook uit Zweden, het bosrijke winterwonderland van Niels Holgersson en Pippi.

Het trio weet bij haar concerten een ontspannen en intieme sfeer te creëren, waardoor je als luisteraar heerlijk kunt wegdromen en opladen.

Kaarten voor dit concert à € 16,00 inclusief consumptie zijn online te bestellen op www.kenokatwijk.nl Ook zijn ze verkrijgbaar aan de zaal en bij het kantoor van K&O aan de Sluisweg 16 te Katwijk. Telefonisch reserveren kan onder tel. 071-4016400 (van ma. t/m vrij. tussen 9.00 en 12.00 uur). Aanvang 20.15 uur.

Locatie