Afbeelding
Foto: PR

Red Herring speelt in ‘t Zandgat

zaterdag 26 november 2022 20:30

Red Herring speelt op zaterdag 26 november in ’t Zandgat aan de E.A. Borgerstraat.

Kniediep in de rootstraditie en met beide benen in het nu; dat is Red Herring. Of het nu om folk, bluegrass of americana gaat, de Haringen voelen zich bij al deze stijlen even thuis. Red Herring zet een sfeer neer waarin muzikale verhalen, eeuwenoude traditionele tunes en eigen composities, vlammende solo’s, intense meerstemmige zang, ontroering en humor allemaal de ruimte krijgen.

De bandleden zijn: Arthur Deighton: zang, mandoline, gitaar en bouzouki; Joram Peeters: zang, viool, gitaar, mandoline en bouzouki; Paul van Vlodrop: zang, vijfsnarige banjo, mandoline en gitaar; Loes van Schaijk: zang en contrabas.

Aanvang van het concert is 20.30 uur, zaal open 20.00 uur.

Kaarten à 16,00 euro voor dit concert zijn online bestellen op www.kenokatwijk.nl. Ook zijn ze verkrijgbaar bij het kantoor van K&O Katwijk aan de Sluisweg 16 te Katwijk, tel. 071-4016400 (van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur). 

Locatie