Afbeelding
Foto: pr

Micro:bit in de Makersplaets

dinsdag 18 oktober 2022 15:45

In de maand oktober zijn er verschillende bouw - en programmeer activiteiten te doen in de Makersplaets van de Hoofdbibliotheek. Zo ook weer de mega toffe workshop Programmeren met Micro:bit. Houd je enorm van bouwen, maar wil je jouw bouwwerk ook tot leven zien komen? Kom dan op dinsdag 18 oktober om 15.45 uur naar de Makersplaets in de bieb. 

Deze workshop is geschikt voor kinderen van 9 t/m 12 jaar. Leer wat de mogelijkheden van de micro:bit (een soort programmeerbare minicomputer) zijn. Met de micro:bit kan je dingen aansturen waardoor het bijvoorbeeld kan bewegen, geluid maakt of verlicht wordt met ledlampjes. 

Aanmelden

Wil je meedoen aan één of meerdere workshops? Kaarten zijn te koop via Activiteiten op www.bibliotheekkatwijk.nl én in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Een kaartje kost 3 euro per persoon. 

Locatie