Afbeelding
Foto:

Spelen met kleur in het Katwijks Museum

zaterdag 1 oktober 2022 10:00 t/m 12:00

Op zaterdag 1 oktober houdt de Commissie Educatie van het Katwijks Museum deze jeugdactiviteit voor kinderen van 6 tot 12 jaar. De ochtend wordt gehouden van 10.00 tot 12.00 uur. Voor drinken en iets lekkers wordt gezorgd. De toegang kost € 3,50.

Heb je wel eens goed gekeken naar gebrandschilderde ramen? Wat een prachtige kleuren als het licht er door heen valt. Er zijn ramen met een beeltenis, maar soms ook met grote kleurvlakken die niet ‘ergens op lijken’, maar waar je zelf van alles bij kunt bedenken. Er zijn kleuren die je vrolijk maken of misschien wel een beetje droevig. Warme, koude of geheimzinnige kleuren. Ontdek dit allemaal in het Katwijks Museum. Met allerlei kleuren en soorten papier maak je tenslotte in de workshop een versiering die je thuis voor je raam kunt hangen. 

Natuurlijk neem je eerst een kijkje in het museum voordat je begint met de workshop. 

Aanmelden kan via educatiekatwijksmuseum@gmail.com t.a.v. Jeannette de la Parra.

De volgende activiteiten zijn op 15 oktober, 5 november, 10 december.

Locatie