In een tweedelige cursus kinnen kinderen kennismaken met virtual reality.
In een tweedelige cursus kinnen kinderen kennismaken met virtual reality. Foto: Cobie Hijma

CoSpaces en Virtual Reality in Zomerbieb

donderdag 14 juli 2022 10:15 tot vrijdag 15 juli 11:30

Da’s pas een leuke cursus in twee delen om de zomervakantie mee te beginnen! In het kader van de Zomerbieb staat er op 14 én 15 juli in de Hoofdbibliotheek een tweedelige supercoole cursus op het programma met Virtual Reality. Kinderen in de leeftijd van 9 tot en met 12 jaar ontdekken tijdens deze cursus in twee ochtenden Virtual Reality met het programma CoSpaces. 


In de workshop wordt gewerkt met CoSpaces, een online platform waarmee kinderen vrij eenvoudig een 3D wereld kunnen creëren. En met een VR-bril op weet je niet wat je ziet. Een klein beetje ervaring met programmeren is wel handig.

Snel aanmelden

De cursus in twee ochtenden wordt gegeven op: donderdagmorgen 14 juli van 10.15 tot 11.30 uur en op vrijdagmorgen 15 juli van 10.15 tot 11.30 uur in de Makersplaets van de Hoofdbibliotheek. Deelname kost 6 euro voor twee ochtenden. Snel aanmelden want er kunnen maar acht kinderen meedoen aan deze cursus in twee delen. 

Kaarten zijn te verkrijgen via Activiteiten op www.bibliotheekkatwijk.nl en in de bibliotheken in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg.