Activiteit: Weetjes-wandeling in de duinen | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
  • Alles
  • (3)
    Muziek

Weetjes-wandeling in de duinen

vrijdag 28 februari 14:00 uur

Foto: pr

Natuurgids Moedertje Groen (Tessa Yanover) leidt in de voorjaarsvakantie een excursie door de duinen voor de hele familie. Tijdens deze 'weetjes-wandeling' op vrijdag 28 februari strijden jong en oud in teams tegen elkaar.

De ‘weetjes-wandeling’ is een struintocht door de duinen voor alle generaties, en dus extra leuk. De minimumleeftijd is zes jaar, en de wandeling duurt ongeveer twee uur. De quiz die gespeeld wordt is laagdrempelig. Tijdens de wandeling wordt gewezen over alles wat er leeft in de duinen. Leer meer over bijvoorbeeld 'het draakje' van de duinen, de zoogdieren uit de duinen en het kleinere leven. Misschien wordt er wel een vos gezien.

Verzamelen vrijdagmiddag 28 februari om 14.00 uur bij het Natuurcentrum Katwijk (Boulevard 73, Katwijk). Stevige schoenen zijn een must. Let op: het gebied is niet geschikt voor rolstoelen of kinderwagens. Aan de excursie zijn geen kosten verbonden, maar een vrijwillige bijdrage wordt zeker op prijs gesteld.

Aanmelden bij caroline@natuurcentrumkatwijk.nl


deel deze activiteit

Wat vindt u?

Op Katwijkse scholen moet preventief worden gefouilleerd op (steek)wapens.Reageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>