Activiteit: Determineren in het Natuurcentrum | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
  • Alles

Determineren in het Natuurcentrum

zaterdag 23 februari 15:00 t/m 17:00 uur

Zaterdag 23 februari is er weer een determinatiemiddag in het Natuurcentrum Katwijk. Die middag zijn er van 15.00 tot 17.00 uur deskundigen van Naturalis en het Natuurcentrum aanwezig die onder meer gevonden botten en schelpen op naam kunnen brengen.

Uiteraard is iedereen welkom. Maar wie een mooie schelp of een vreemd bot gevonden of een andere interessante natuurvondst gedaan, moet dan zeker langskomen.

Bij de vorige determinatieactiviteit werden spectaculaire vondsten binnengebracht, zoals een slagtand van een Wolharige Mammoet, een hoornpunt van een Afrikaanse rundersoort en een stuk van een walvisschedel.

Bijzondere schelpen werden ook binnengebracht. Zo was er een Papierschelp, een zeldzame soort die bijna nooit wordt gevonden op het strand, maar nu door een bezoeker was opgeraapt van het strand van Katwijk.

Het Natuurcentrum Katwijk bevindt zich in de behuizing op de hoek van de Boulevard van Katwijk aan Zee en de Voorstraat. Op de zaterdagmiddagen is het Natuurcentrum geopend vanaf 12.00 uur.


deel deze activiteit

Locatie

Natuurcentrum Katwijk
Katwijk
Boulevard 73
2225HA


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>