Activiteit: Mooie Meneren @ de Boemerang | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
  • Alles

Mooie Meneren @ de Boemerang

zaterdag 15 december 20:30 t/m zondag 16 december 1:00 uur

Op zaterdag 15 december is het weer tijd voor party-rock-anthems in de Boemerang. Die avond komt het gelikte rockcover-trio Mooie Meneren langs en speelt de beste rocknummers van toen en nu. "Beter dan het origineel!" is een veelgehoorde kreet tijdens hun concerten. Dus kom ook langs op deze avond waarbij je wordt getrakteerd op een kick-ass rock 'n roll ervaring! De Boemerang vind je aan de Huetingstraat 36 in Katwijk aan de Rijn. De entree voor deze avond is geheel gratis!

Het trio Mooie Meneren staat al enige tijd als trio op het podium. Zanger, gitarist, producer en entertainer Serge Naberman is veelzijdig. Zo is hij o.a. bekend als medeoprichter van de hardrockband Rebelstar maar ook als muzikaal begeleider van cabaretier Najib Amhali. Samen met basgitarist Dave Bordeaux en drummer Frits Dennert, die beide ook voor de backing vocals zorgen, klinkt deze Haagse band superstrak.

Op het repertoire staan songs van ZZ Top, The Rolling Stones, Golden Earring, Bon Jovi, U2, Billy Idol, The Foo Fighters, Robbie Williams, Kaiser Chiefs en nog veel meer.


deel deze activiteit

Locatie

de Boemerang
Katwijk
Huetingstraat 36
2223bn


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>