Afbeelding
Foto: pr

Street 4 You komt naar de Molenwijk

woensdag 20 juni 2018 11:00 tot 16:00

In de Molenwijk wordt het op woensdag 20 juni een spektakel. Op het Cruyff Court is dan van 11.00 uur tot 16.00 uur de Street4You. Voor jong en oud is er van alles te doen.


Er is voor ieder wat wils. Van knutselen tot sportactiviteiten en van het maken van gezonde fruitspiesjes tot een demonstratie van de politie.

Om 11.00 uur wordt afgetrapt af met een wandelvoetbaldemonstratie door het wandelvoetbal seniorenteam uit Katwijk. U bent van harte uitgenodigd om te komen kijken en eventueel een balletje mee te trappen.

Aansluitend is er van 12.00 tot 13.00 uur een picknick op en rond het Cruyff Court. Breng uw eigen lunch (en eventueel een kleedje) mee en eet gezellig met de organisatie en uw buren mee.

Van 13.00 uur tot 16.00 uur zijn er diverse activiteiten voor jongeren. Sporttoernooitjes, gezonde snackbar, dj-experience, dans workshop door DC Dance, taekwondo workshops door Best Defence, een authentieke koffieceremonie, kinderspringkussen en knutselen met Trefpunt de Molen. Deelname aan alle activiteiten is gratis.

De organisatie is nog hard op zoek naar vrijwilligers. Wilt u een uurtje meehelpen, bijvoorbeeld bij de tosti-bar of bij het pannavoetbal? Of vindt u het leuk om te helpen bij de creatieve activiteiten? Wilt u meer weten over deze middag? Mail of bel wijkwerker Marloes de Mooij: marloesdemooij@welzijnskwartier.nl, 06 13423863.