Afbeelding
Foto: Dirk van Egmond

Familiefestival Moods in the Woods

zaterdag 23 juni 2018 15:00 tot 22:00

In het De Ridderbos is op zaterdag 23 juni voor de vierde keer het muziek en cultuurfestival 'Moods in the Woods'. Van 15.00 tot 22.00 uur is er van alles te beleven in De Ridderpark tussen de Zeeweg en Nieuwe Duinweg, dat voor deze dag wordt omgetoverd tot een sfeervol festivalterrein.

Moods in the Woods is de feestelijke afsluiting van de Week van de Amateurkunst 'iktoon'. Leerlingen, ensembles, bands en koren van de muziekschool en andere liefhebbende kunstenaars vullen het programma.

Voor extra natuurbeleving is er een blotenvoetenpad voor de waaghalzen, is er een natuurspeurtocht door het bos en kan je zelf verse thee op smaak maken met Stadsboerin Anita.

De bibliotheek is aanwezig met een Bipi vol spannende verhalen met echte boekhelden en Kattuk.nl zorgt voor een mediahoek. In een gezellige sfeer is er voor jong en oud voldoende te genieten.

De festivalafsluiting wordt verzorgd door de Folk Road Show met Rijnsburger Pieter van Vliet (Port of Call) in de gelederen. Kortom, actieve beleving van cultuur en natuur voor het hele gezin.

Moods in the Woods wordt georganiseerd door Muziekschool Katwijk, Bibliotheek Katwijk, Welzijnskwartier met medewerking van Kattuk.nl, Jetenzo, Stadsboerin Katwijk, Creakids en veel enthousiaste vrijwilligers.