Afbeelding

RKBS de Horizon opent haar deuren 22 juni

vrijdag 22 juni 2018 9:00 tot 11:00

Deze open katholieke basisschool aan de Mgr. Bekkersstraat 1b in Katwijk aan den Rijn heeft al vele jaren veel meer voorzieningen te bieden dan louter onderwijs aan kinderen vanaf vier jaar. Die voorzieningen zijn er nu precies al twintig jaar en dat willen ze vieren met ouders en andere belangstellenden die hen nog niet (voldoende) kennen.

Vrijdag 22 juni gaan van 9.00 – 11.00 uur de schooldeuren open om iedereen te ontvangen en te tonen waar ze al twintig jaar trots op zijn: goed onderwijs op maat, voor-, tussen- en naschoolse opvang door K.O.K. kinderopvang en een peuterspeelzaal voor twee- tot vierjarigen van Stichting Peuterkring.

Alles op een karakteristieke plek waar ouders, kinderen en teamleden samen school zijn. Zo kunt u een aardig beeld krijgen van hoe de kinderen aan het werk zijn, ook hoe ze samen spelen op het uitnodigende schoolplein en ravotten in Het Buitelbos naast de school. Ervaar zelf de sfeer en waar RKBS de Horizon voor staat. Ouders die voor het eerst binnenkomen, ervaren die sfeer als prettig. Maar dat moet u natuurlijk zelf ook beleven. Daarom bent u dus van harte welkom op de open ochtend vrijdag 22 juni van 9.00 – 11.00 uur.

Bent u verhinderd, maar wilt u toch een keer langskomen? Laat het maar weten op 071-4029196 en / of directie@rkhorizon.nl. Of kijk alvast op https://youtu.be/DjdZOLxRwTk.

Locatie