Lekker dansen bij de Silent Disco. | Foto: pr
Lekker dansen bij de Silent Disco. | Foto: pr Foto: pr

Silent Oranje disco voor alle leeftijden

Algemeen

Huis van Oranje in Katwijk aan Zee start volgende week dinsdag met een Silent Disco. Na de positieve reacties van vorig jaar kon het ook niet anders, dit moest terugkomen in de programmering.

De deelnemer krijgt een koptelefoon die een muziekstijl naar keuze afspeelt. Met deze Silent Disco kan iedereen die meedoet genieten van de muziek terwijl de omgeving nergens last van heeft. Hierdoor is deze extra muziekavond mogelijk. Jij swingt met geluid wat uitsluitend uit je hoofdtelefoon komt. Drie DJ’s draaien muziek, via het lampje is te zien welke muziekkeuze je hebt gemaakt. Je kunt kiezen uit Nederlandstalig, Dance & Trance, Modern of hits van toen en nu. Als je even wilt kletsen en pauzeren kun je elkaar horen zonder dat je over de menigte heen hoeft te schreeuwen. 

Hilarische momenten als je dan uit alle richtingen hoort hoe er wordt meegezongen. Mis deze spectaculaire muziekavond niet en bestel van tevoren een ticket van 11 euro die toegang geeft tot het Huis van Oranje. Je ontvangt dan bij binnenkomst drie consumptiemunten. Aan het eind van de avond lever je je koptelefoon weer in.

Bestel je koptelefoon inclusief drie drankjes online op www.oranjeverenigingkatwijkaanzee.nl. Huis van Oranje is te vinden op het Strandplein in Katwijk aan Zee. De avond begint om 20.00 uur en eindigt om 00.00 uur.

Uit de krant