Zangavond Rehobothwijk

samenzang n Alweer de laatste keer dit seizoen: de zangavond van de Rehobothwijk. Ditmaal op woensdag 24 mei, zoals gebruikelijk in het Maranathacentrum aan de Poolster.

Een ieder is vanaf 19.45 uur welkom. De koffie staat dan klaar en de avond zelf begint om 20.00 uur. De onderdelen ook dit keer weer: veel zingen, een korte overdenking en een gedicht. En wat misschien nog belangrijker is: de ontmoeting als kerkelijke gemeenteleden met elkaar. Iedereen weer van harte uitgenodigd.


Inloop vereniging HCHWA-D

HCHWA-D n Donderdagavond 1 juni, aanvang 20.00 uur, vindt de laatste avond voor de zomervakantie van de Vereniging HCHWA-D plaats.

Iedereen die zich betrokken voelt, behoefte heeft aan contact met andere betrokkenen of misschien wel met een vraag rond loopt, is vanaf 20.00 uur welkom in de Roskam aan de Turfmarkt. Onder het genot van een lekker kopje koffie of thee en aansluitend eventueel nog een drankje kunt u uw vragen stellen en ervaringen uitwisselen.


De avonden zijn altijd heel laagdrempelig en informeel. U bent meer dan welkom.

Nadere informatie op onze website www.hchwa-d.nl of op onze facebookpagina www.facebook.nl/vereniging-HCHWA-d


Vrije dansavond

dansen n Zaterdagavond 27 mei houdt Wijkvereniging Hoornes Rijnsoever een vrije dansavond. De entree is 3,50 euro per persoon voor niet-leden. Een hapje is hierbij inbegrepen. Aanvang is 21.00 uur. Van Houtenstraat 1.