Zomeravondzang in de Oude Kerk

zangavond n Iedere woensdag van 31 mei t/m 30 augustus is er Zomeravondzang in de Oude Kerk aan de Boulevard.

Op woensdag 31 mei verleent Mannenzanggroep Sion de muzikale medewerking. De spreker is ds. J.B. Alblas.

De collecte komt ten goede aan het evangelisatiewerk van Dabar op de twee campings.

De zangavond begint om 20.00 uur; deur open om 19.30 uur.

Meer informatie staat op www.zomeravondzang.nl


Zaterdag geen inzameling

dicht n In verband met de Pinksterdagen kunnen er op zaterdag 27 mei geen goederen worden gebracht bij het inzamelingspunt van HOEKatwijk aan de J. van der Vegtstraat 1. 

Vanaf zaterdag 3 juni kunt u nog op 4 zaterdagen iedere zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uw kleding, schoenen, matrassen, bedden, lakens, gordijnen, medicijnen (waarvan de houdbaarheidsdatum niet verlopen is) en graag ook incontinentiemateriaal inleveren. Zaterdag, 24 juni is de allerlaatste zaterdag dat u uw spullen kunt inleveren. Zoals al eerder is gemeld stopt HOE daarna definitief met het inzamelen van kleding.


Weer dagkaarten Duin en Bollen Vierdaagse

wandelen n Ook dit jaar biedt de Duin en Bollen Vierdaagse weer de mogelijkheid om per dag in te schrijven. Dat wil zeggen, alleen voor de donderdag, vrijdag en zaterdag. De finaledag op zondag wordt gereserveerd voor de wandelaars die alle vier dagen hebben volbracht.

De dagkaarten zijn ingesteld voor wandelaars die niet alle dagen vrij kunnen maken of voldoende hebben getraind om de afstand op alle vier dagen te volbrengen. Maar ook voor diegenen die het vierdaagse-gevoel eens een dagje willen opsnuiven.

Dag-wandelaars verdienen een speldje. Wie de officiƫle DB4Daagse-medaille omgehangen wil krijgen, moet wel de volle 4 dagen lopen.
Inschrijven per dag kan op de website van het wandelfestijn op dezelfde manier als voor vier dagen. Bovendien is op db4daagse.nl meer informatie te vinden.

De tweede Duin en Bollen Vierdaagse wordt gehouden van 12 tot en met 15 oktober. In die vier dagen worden alle elf dorpen in de Duin en Bollenstreek bezocht. Start en Finish zijn op dag 1 in Hillegom, op dag 2 in Lisse en dag 3 en 4 op de Koningin Wilhelmina Boulevard in Noordwijk.