Healingroom elke dinsdag open

gebed n Al enkele jaren is Healingrooms actief in de regio Katwijk. Healingrooms is een landelijke interkerkelijke organisatie die op vele plaatsen in Nederland bidt voor mensen die gebed vragen.

In Katwijk is een gebedsteam elke dinsdag voor mensen beschikbaar (behalve in schoolvakanties) van 19.30 tot 21.00 uur. Adres: Baljuwplein 1, Katwijk (Vredeskerk). Christenen bidden voor je wat je nood of probleem ook is. Bijvoorbeeld ziekte, eenzaamheid, verlies of angst. Je bent van harte welkom. Meer info: www.healingroomskatwijkeo.nl


Mannen                Museum Middag

senioren n De AOBK en Welzijnskwartier bieden u een gezellige middag in het Katwijks Museum aan de Voorstraat. Op maandag 12 juni van 14.00 tot 16.30 uur is er een Mannen Museum Middag.

De deelnemers krijgen een rondleiding waarin de expositie:’ De collectie Brouwer’centraal staat. Aansluitend aan de rondleiding zijn er een paar leuke vragen over de expositie. Iedereen is welkom. Aanmelden kan in de Zwanenburg, Zwanenburgstraat, of bel naar 071-40716901. Mailen kan ook naar aobkatwijk@gmail.com De kosten voor deze middag bedragen € 5,00.


Triple bandavond in De Schuit

live n Zaterdag 27 mei spelen Raven Called Sin, Salvage en Flamekeeper op het podium van De Schuit. De avond staat in het teken van metal en hardcore.

Inspiratie wordt gehaald uit bands als Born of Osiris, Monuments, Periphery, Architects en Volumes. Er wordt vol overgave gespeeld en dat maakt hun live optredens zeer overtuigend. Dit levert de bands ook een vaste schare fans op.

Kaartjes zijn online te koop voor €7,50 of aan de deur voor €10,00. De zaal gaat om 21.00 uur open en de toegang is vanaf 13 jaar.

Ga voor meer informatie naar www.deschuit.nl.